Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Blattnicksele

Annons:
I orten Blattnicksele finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Blattnicksele som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Blattnicksele. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Blattnicksele rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Blattnicksele som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Blattnicksele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Blattnicksele variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Blattnicksele eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Blattnicksele

För dig som letar efter lediga tomter i Blattnicksele kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Blattnicksele

Även lediga lägenheter i Blattnicksele går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Blattnicksele.

Fastigheter och fastighetsbolag i Blattnicksele

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Blattnicksele. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Blattnicksele.

Polstjärnan Position AB
Kvarnbränna 281
924 92 BLATTNICKSELE


Anders Oskarssons Bygg AB
Ringv. 11
924 92 BLATTNICKSELE

Annons:

Detaljinformation om orten Blattnicksele - fastighetsdata

Blattnicksele (umesamiska Bláhnage eller Bláhnagesuvvane, sydsamiska Blaahnege) är en småort i Sorsele kommun, Västerbottens län. Orten ligger vid Blattnikselet i Vindelälven, väg E45 och Inlandsbanan.

Yta: 40 hektar
Invånare: 158, år 2010

Här hittar du mer information om Blattnicksele.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Blattnicksele. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.