Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bjurholm

Annons:
I orten Bjurholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Bjurholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bjurholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bjurholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bjurholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bjurholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bjurholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bjurholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bjurholm

För dig som letar efter lediga tomter i Bjurholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bjurholm

Även lediga lägenheter i Bjurholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bjurholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bjurholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bjurholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bjurholm.

Umesyd Industrifastigheter AB
Industriv. 1
916 31 BJURHOLM


Johansson Fastighet
Agnäs 99
916 91 BJURHOLM


Svekilag Fastigheter AB
Agnäs 99
916 91 BJURHOLM


Geal Fastighet I Bjurholm AB
Köpmannag. 21
916 31 BJURHOLMBjurholm Pellets AB
Köpmannag


S.J.L Industrifastighet AB
Agnäs 99
916 91 BJURHOLMJohanssons Taxi I Bjurholm AB
Smedv. 2


E G Nybergs Fastighetsbolag AB
Mjösjöby 26
916 92 Bjurholm


Palmvägens Samfällighetsförening
Agnäs 2776
916 91 BJURHOLMNorra Vittjärnvägens Samfällighetsförening
Vännäsv. 5 AVitvattnets Utvecklings AB
VitvattnetPrinslogen AB
Agnäs


Gravabäcksvägens Samfällighetsförening
Sunnanå
916 93 BJURHOLMTth-Service AB
Övre Nyland 12

Annons:

Detaljinformation om orten Bjurholm - fastighetsdata

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånare: 968, år 2010

Här hittar du mer information om Bjurholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bjurholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.