Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Åsele

Annons:
I orten Åsele finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Åsele som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Åsele. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Åsele rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Åsele som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Åsele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Åsele variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Åsele eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Åsele

För dig som letar efter lediga tomter i Åsele kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Åsele

Även lediga lägenheter i Åsele går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Åsele.

Fastigheter och fastighetsbolag i Åsele

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Åsele. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Åsele.

Jurist & Mäklarfirman, Ronald Findin
Storg. 49
919 31 åsele


Sörnoret - Forsnäs Samfällighetsförening
Lillg. 6
919 32 ÅSELERenbrons Samfällighetsförening
StorgMyrans Samfällighetsförening
Centralg


Fågelby Samfällighetsförening
Industriv. 7
919 32 ÅSELEStorsjövägens Samfällighetsförening
Industriv. 7Gs Rör
Bofinksv. 12


Åseles bibliotek
Lillg. 2
919 32 ÅSELE


Gafseleskola Gruppen AB
Björkselev. 20
919 91 åseleCLG i Skogen AB
Svedjan 4


Gafsele Gård AB
Tingshusg. 4
919 32 ÅSELEEnskilda Väg Ac 1512 Norra Sandsjö
Sandsjö


Dabbnäs-Lövbergs Samfällighetsförening
Industriv. 7
919 32 ÅSELE

Annons:

Detaljinformation om orten Åsele - fastighetsdata

Åsele, tätort och centralort i Åsele kommun i sydligaste Lappland, Västerbottens län. Åsele ligger längs riksväg 92 50 km väster om Fredrika. Riksväg 90 passerar strax öster om tätorten. Ångermanälven flyter genom Åsele. Orten är främst känd för Åsele marknad.

Yta: 337,93 hektar
Invånare: 1798, år 2010

Här hittar du mer information om Åsele.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Åsele. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.