Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Åmsele

Annons:
I orten Åmsele finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Åmsele som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Åmsele. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Åmsele rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Åmsele som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Åmsele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Åmsele variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Åmsele eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Åmsele

För dig som letar efter lediga tomter i Åmsele kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Åmsele

Även lediga lägenheter i Åmsele går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Åmsele.

Fastigheter och fastighetsbolag i Åmsele

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Åmsele. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Åmsele.

Foba Fastigheter AB
Holmträsk 208
922 75 ÅMSELEPerssons Fastigheter
Fikengårdsv. 13


Vivente In Natura AB
Byav. 97
922 75 ÅMSELEÅmsele Industrihus AB
Industriv


Åmselebasen HB
Björkede 10
922 75 ÅMSELE

Annons:

Detaljinformation om orten Åmsele - fastighetsdata

Åmsele är en tätort i Vindelns kommun som ligger utspridd efter länsväg 363 vid det sel i Vindelälven där biflödet Åman mynnar. Åman. Biflödet Åman är den lilla å som gett Åmsele sitt namn. Ån har sitt ursprung i sjön Hjukensjön och mynnar i Vindelälven. Ån har fem mindre forsar.

Yta: 81,46 hektar
Invånare: 209, år 2010

Här hittar du mer information om Åmsele.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Åmsele. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Västerbotten.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.