Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Uddeholm

Annons:
I orten Uddeholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Uddeholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Uddeholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Uddeholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Uddeholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Uddeholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Uddeholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Uddeholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Uddeholm

För dig som letar efter lediga tomter i Uddeholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Uddeholm

Även lediga lägenheter i Uddeholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Uddeholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Uddeholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Uddeholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Uddeholm.

Edifice Hagfors AB
Strandv. 10
683 40 UDDEHOLMBy-Prästbols Samfällighetsförening
BjörkhagsvPieter Cornelis Van Der Werf
Björkbacken 5

Annons:

Detaljinformation om orten Uddeholm - fastighetsdata

Uddeholm är en tätort i Hagfors kommun i norra Värmland. Uddeholms AB, världsledande inom stålindustrin, har sitt ursprung i Uddeholmskoncernen. Företaget bytte namn den 1 april 2010 och tog då tillbaks sitt ursprungliga namn Uddeholms AB.

Yta: 144 hektar
Invånare: 667, år 2010

Här hittar du mer information om Uddeholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Uddeholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.