Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Torsby

Annons:
I orten Torsby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Torsby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Torsby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Torsby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Torsby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Torsby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Torsby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Torsby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Torsby

För dig som letar efter lediga tomter i Torsby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Torsby

Även lediga lägenheter i Torsby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Torsby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Torsby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Torsby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Torsby.

Fastighetsbyrån
Tingshusg. 5
685 30 TORSBY


Torsby-Mäklaren AB
Tingshusg. 5
685 30 TORSBY


Anders Rådström Trailertransport AB
Svenneby 15
685 91 Torsby


Bada-Sätergårdens Samfällighetsförening
Vitsandsv. 6
685 30 TORSBY

Annons:

Detaljinformation om orten Torsby - fastighetsdata

Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Yta: 548,81 hektar
Invånare: 4049, år 2010

Här hittar du mer information om Torsby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Torsby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.