Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skattkärr

Annons:
I orten Skattkärr finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Skattkärr som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skattkärr. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skattkärr rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skattkärr som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skattkärr hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skattkärr variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skattkärr eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skattkärr

För dig som letar efter lediga tomter i Skattkärr kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skattkärr

Även lediga lägenheter i Skattkärr går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skattkärr.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skattkärr

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skattkärr. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skattkärr.

VBT Byggmaskiner & Transporter AB
Skattkärrsv. 91
656 71 Skattkärr


Herröns Fastighetsförvaltning AB
Herrön 307
656 71 Skattkärr


Karlstad Hammaren 12 Fastighets AB
Skattkärrsv. 67
656 71 SkattkärrFastighetspartner Lindvall AB
Södra v. 2Blötbergets Fastigheter AB
Lomv. 49


Coregal AB
Lomv. 49
656 71 SkattkärrBlinkenbergs Fastighetsservice Ekonomisk
Skattkärrsv. 79 A


Stiftelsen Vårt Hus I Skattkärr
Skogsvallsv. 45
656 72 SKATTKÄRR


Vicevärden I Värmland AB
Skattkärrsv. 79 A
656 71 Skattkärr

Annons:

Detaljinformation om orten Skattkärr - fastighetsdata

Skattkärr är en tätort i Karlstads kommun, beläget drygt 10 km öster om Karlstads centrum, och passeras via E18. Namnet påträffas i offentlig handling först 1610 då det blev Skattetorp.

Yta: 207,15 hektar
Invånare: 2135, år 2010

Här hittar du mer information om Skattkärr.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skattkärr. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.