Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Säffle

Annons:
I orten Säffle finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Säffle som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Säffle. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Säffle rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Säffle som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Säffle hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Säffle variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Säffle eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Säffle

För dig som letar efter lediga tomter i Säffle kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Säffle

Även lediga lägenheter i Säffle går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Säffle.

Fastigheter och fastighetsbolag i Säffle

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Säffle. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Säffle.

Byälven Bostäder AB
Sundsg. 18
661 40 Säffle


Säfflebostäder AB
Hamng. 4 B
661 30 SÄFFLE


65+ Jobb I Säffle AB
Apollog. 21
661 33 Säffle


Awilara Fastigheter AB
Ö. Storg. 10
661 42 Säffle


Axel Johanson & Söner AB
Industrig. 15
661 33 Säffle


Svensk Fastighetsförmedling
Ö. Storg. 7
661 40 Säffle

Annons:

Detaljinformation om orten Säffle - fastighetsdata

Säffle är en tätort i Värmland och centralort i Säffle kommun med något under 9 000 invånare (2010). Säffle ligger vid Byälven, som förbinder Glafsfjorden med Vänern, och genomkorsas av Norge/Vänerbanan och Europaväg 45. Närmaste större tätorter är Åmål i Dalsland, Grums och Karlstad.

Yta: 735,26 hektar
Invånare: 8991, år 2010

Här hittar du mer information om Säffle.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Säffle. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.