Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Nykroppa

Annons:
I orten Nykroppa finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Nykroppa som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Nykroppa. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Nykroppa rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Nykroppa som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Nykroppa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Nykroppa variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Nykroppa eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Nykroppa

För dig som letar efter lediga tomter i Nykroppa kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Nykroppa

Även lediga lägenheter i Nykroppa går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Nykroppa.

Fastigheter och fastighetsbolag i Nykroppa

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Nykroppa. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Nykroppa.

Kapro Invest AB
Strandv. 32
680 90 NYKROPPAHults Fastigheter AB
SneddvSkogstorpa Fastigheter AB
KungsvKlockaråsens Samfällighetsförening
ängsv

Annons:

Detaljinformation om orten Nykroppa - fastighetsdata

Nykroppa är en tätort i Filipstads kommun och kyrkbyn i Kroppa socken. Nykroppa ligger 13 km sydöst om Filipstad. Samhället, som ligger vid riksväg 26 var fram till början av 1970-talet en bruksort, dominerad av Nykroppa Järnverk vilket ingick i Uddeholms-koncernen.

Yta: 245,42 hektar
Invånare: 846, år 2010

Här hittar du mer information om Nykroppa.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Nykroppa. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.