Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Molkom

Annons:
I orten Molkom finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 19 olika företag inom fastigheter i Molkom som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Molkom. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Molkom rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Molkom som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Molkom hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Molkom variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Molkom eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Molkom

För dig som letar efter lediga tomter i Molkom kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Molkom

Även lediga lägenheter i Molkom går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Molkom.

Fastigheter och fastighetsbolag i Molkom

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Molkom. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Molkom.

Falkenbostäder KB
Mejeriv. 18
660 60 MOLKOM


Tronitec
Nordby 515
660 60 MOLKOM


Ingvar Fernström AB
Gårdsv. 10
660 60 MOLKOM


Forsnäs Samfällighetsförening
Lindfors 229
660 60 MOLKOMRörelseform I Molkom AB
Susan


Tegelstig, Åke Alvar
Skolg. 27
660 60 MOLKOM


Anders Whendin Fastigheter O Service i Molkom
Åsv. 8
660 60 MOLKOM


Fyrbo Vandrahem
Östanås 417
660 60 MOLKOM


Upperud Förvaltning AB
Klockarv. 1
660 60 MOLKOM


Löövs Bygg Och Fastighets Service
Acksjön 535
660 60 MOLKOM


Jt:s Mark Och Fastighetsservice AB
Lindforsv. 7
660 60 MOLKOM


Molkom Real Estate East AB
Prostgårdsv. 2
660 60 MOLKOMMolkoms Bruk, AB
Kyrkv


GufAB Fastigheter AB
070 - 511 16 26Österängarnas Samfällighetsförening
Österängarna 536
660 60 MOLKOMGraninge Fastigheter Ekonomisk Förening
Skolg. 7


Norrstrands Förvaltning & Måleri AB
Nyeds-hulteby 457
660 60 MOLKOM


Molkom Real Estate Holding AB

Widén, Leif Artur
Lernäsv

Annons:

Detaljinformation om orten Molkom - fastighetsdata

Molkom är en tätort i Karlstads kommun, belägen mellan Karlstad och Filipstad i Värmlands län. I Molkom ligger Ed som var kyrkbyn i Nyeds socken. Ortnamnet Molkom nämns första gången år 1503 och skrevs då Molchen och Molchom.

Yta: 242,61 hektar
Invånare: 1863, år 2010

Här hittar du mer information om Molkom.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Molkom. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.