Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lysvik

Annons:
I orten Lysvik finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Lysvik som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lysvik. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lysvik rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lysvik som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lysvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lysvik variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lysvik eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lysvik

För dig som letar efter lediga tomter i Lysvik kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lysvik

Även lediga lägenheter i Lysvik går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lysvik.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lysvik

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lysvik. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lysvik.

Mallbackens Vägsamfällighet
Mallbacken 40
686 97 LysvikSkäggegårdssäters Vägsamfällighet
MallbackenLisjöns Samfällighetsförening
LisjöbergRansby Hemmansägare
RansbyBjörkaholms-Barsäns Vägsamfällighet
Ransby 303Mastbackens Samfällighetsförening
SkäggegårdLerbäckens Vägsamfällighet
Mallbacken 247Lars-Erik Rhodin
Mejeriv. 12


Lelång Hus AB
Mejeriv. 12
686 97 Lysvik


Backens Samfällighetsförening
Ö. Berga 135
686 97 LysvikKårud-Strandviks Vägsamfällighet
Strandvik 94Loaho AB
Smedstigen 4


Jon Bengtsäter-Ransjötorps Vägsamfällighet
Ransbysätter 108
686 97 LysvikPärlans & Lysviks Camping AB
Strandv. 5Holmtjärnsvägens Samfällighetsförening
RansbyBergsäters Vägsamfällighet
StationsvBäcken-Fläckens Samfällighetsförening
Sätergården 457Milängen-Kyrk Vägsamfällighet
Ransby 204

Annons:

Detaljinformation om orten Lysvik - fastighetsdata

Lysvik är en tätort i Sunne kommun och kyrkbyn i Lysviks socken. Orten ligger på östra sidan av Övre Fryken och passeras av Fryksdalsbanan.

Yta: 83 hektar
Invånare: 341, år 2005

Här hittar du mer information om Lysvik.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lysvik. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.