Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Likenäs

Annons:
I orten Likenäs finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Likenäs som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Likenäs. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Likenäs rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Likenäs som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Likenäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Likenäs variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Likenäs eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Likenäs

För dig som letar efter lediga tomter i Likenäs kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Likenäs

Även lediga lägenheter i Likenäs går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Likenäs.

Fastigheter och fastighetsbolag i Likenäs

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Likenäs. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Likenäs.

Mattestorpsvägens Samfällighetsförening
Amnerud 23
680 63 LikenäsKnutbergets Samfällighetsförening
VestbyBranäsvägarnas Samfällighetsförening
Likenäsv. 53Knölfallsvägens Samfällighetsförening
Vestby Bryggeri 1Långlikåns Vägsamfällighet
Vestby Bryggeri 1Branäs Sverigeflotten
Likenäsv. 66


Amnerudsbergets Samfällighetsförening
Vestby Bryggeri
680 63 LikenäsAdolfsson Konsult I Nordvärmland AB
Hakhea


Vestbygård AB
Vestby Bryggeri
680 63 LikenäsMarrhelldammens Vägsamfällighet
Likenäsv. 53Lilla Nådens Samfällighetsförening
Hakhea 1Ackadammens Samfällighetsförening
Möre 613Olof Arnesson
Likenäsv. 75


Kärrsåsvägens Samfällighetsförening
Vestby Bryggeri 1
680 63 LikenäsRattsjövägens Samfällighetsförening
Vestby Bryggeri 1Nitro Metall AB
Örsjöbergsdalen 1


Transtrandshedens Samfällighetsförening
Amnerud 31
680 63 Likenäs

Annons:

Detaljinformation om orten Likenäs - fastighetsdata

Likenäs är en småort i Dalby socken i Torsby kommun belägen i Klarälvdalen. Likenäs var tingsplats för Älvdals härad till 1971.

Yta: 88 hektar
Invånare: 192, år 2010

Här hittar du mer information om Likenäs.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Likenäs. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.