Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lesjöfors

Annons:
I orten Lesjöfors finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Lesjöfors som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lesjöfors. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lesjöfors rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lesjöfors som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lesjöfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lesjöfors variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lesjöfors eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lesjöfors

För dig som letar efter lediga tomter i Lesjöfors kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lesjöfors

Även lediga lägenheter i Lesjöfors går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lesjöfors.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lesjöfors

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lesjöfors. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lesjöfors.

Lesjöfors Rörservice AB
De Geersg. 38
680 96 Lesjöfors


Gustavströms Samfällighetsförening
Gustavsström 20
680 96 LesjöforsVillastadens Samfällighetsförening
Villastaden


Lönnhöjdsvägens Samfällighetsförening
Timmerv. 4
680 96 Lesjöfors


Saronförsamlingen
Bergslagsg. 162
680 96 Lesjöfors


Franstorp-Mögrevsände Samfällighetsförening
Ängskärret 33
680 96 LesjöforsVicla Fastighet & Plasttech AB
Bergslagsg

Annons:

Detaljinformation om orten Lesjöfors - fastighetsdata

Lesjöfors är en tätort i norra Filipstads kommun. Lesjöfors är den 674:e största tätorten i Sverige och den näst största i Filipstads kommun. Lesjöfors ligger omkring 40 km norr om centralorten Filipstad och utgör en affärs- och administrationsmässig knutpunkt för den norra delen av kommunen.

Yta: 245,04 hektar
Invånare: 1062, år 2010

Här hittar du mer information om Lesjöfors.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lesjöfors. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.