Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kristinehamn

Annons:
I orten Kristinehamn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Kristinehamn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kristinehamn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kristinehamn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kristinehamn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kristinehamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kristinehamn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kristinehamn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kristinehamn

För dig som letar efter lediga tomter i Kristinehamn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kristinehamn

Även lediga lägenheter i Kristinehamn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kristinehamn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kristinehamn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kristinehamn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kristinehamn.

Kristinehamnsbostäder
S. Staketg. 10 C
681 40 Kristinehamn


Linnés i Kristinehamn AB
Havg. 4
681 42 Kristinehamn


Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Kungsg. 47 -49
681 31 Kristinehamn


Riksbyggen
Första Industrigatan
681 30 KRISTINEHAMN


GFO Fastighets AB
Kungsg. 38
681 30 KRISTINEHAMN


Rudskoga Fastigheter AB
Skottlanda 2152
681 96 KRISTINEHAMN


Merx Celia AB
Sibbesv. 12
681 51 Kristinehamn


Mäklarhuset
Varvsg. 2
681 50 KRISTINEHAMN


Scana Machining AB
Varnumsleden 5
681 93 Kristinehamn


Gustavsviks Marina & Småbåtsvarv
Båtbyggarev. 3
681 95 Kristinehamn


Räntans Gård
Vike Räntans Gård 1
681 93 Kristinehamn

Annons:

Detaljinformation om orten Kristinehamn - fastighetsdata

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånare: 17839, år 2010

Här hittar du mer information om Kristinehamn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kristinehamn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.