Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Klässbol

Annons:
I orten Klässbol finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Klässbol som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Klässbol. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Klässbol rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Klässbol som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Klässbol hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Klässbol variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Klässbol eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Klässbol

För dig som letar efter lediga tomter i Klässbol kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Klässbol

Även lediga lägenheter i Klässbol går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Klässbol.

Fastigheter och fastighetsbolag i Klässbol

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Klässbol. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Klässbol.

Stavnäs Tak & Bygg
Bäsebol Myrberget
671 95 KLÄSSBOL


Fix It Levinssons AB
N. Fjöle Granliden
671 95 KLÄSSBOLBoställsvägens Samfällighetsförening
Norra GjöleT Richardson i Arvika AB
Boda Nordstuga


Arkarrow AB
Ö. Hungvik Bäckänga
671 95 KLÄSSBOLE.U Richardson AB
Skofterud ÖststugaRiell AB
Ö. Hungvik NytomtaL C Bygg HB
NäbbolHusförsäljning I Värmland, AB
Bryggv. 24


Axelsson I Arvika AB
Bryggv. 8
671 95 KLÄSSBOL

Annons:

Detaljinformation om orten Klässbol - fastighetsdata

Klässbol är en mindre tätort i Arvika kommun. Klässbol är framför allt känt för Klässbols linneväveri, som bland annat väver linnedukarna till Nobelfesten och till en del av Sveriges ambassader. Vävningen sker i mekaniska jacquardvävstolar.

Yta: 58,40 hektar
Invånare: 293, år 2010

Här hittar du mer information om Klässbol.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Klässbol. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.