Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kil

Annons:
I orten Kil finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Kil som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kil. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kil rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kil som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kil hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kil variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kil eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kil

För dig som letar efter lediga tomter i Kil kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kil

Även lediga lägenheter i Kil går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kil.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kil

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kil. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kil.

Haglunds Fastighetsbyrå AB
Storg. 55
665 30 Kil


Wermlands Fastighetsförmedling, AB
V. Torgg. 10
665 30 Kil


Kilsbostäder AB
Rosengränd 12
665 32 Kil


HusmanHagberg
Storg. 31
665 30 Kil


U.C. Teknik AB
Sparvg. 1
665 34 Kil


Arento AB
Gärdesg. 1
665 32 Kil

Annons:

Detaljinformation om orten Kil - fastighetsdata

Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Yta: 675,20 hektar
Invånare: 7842, år 2010

Här hittar du mer information om Kil.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kil. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.