Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Grums

Annons:
I orten Grums finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Grums som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Grums. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Grums rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Grums som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Grums hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Grums variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Grums eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Grums

För dig som letar efter lediga tomter i Grums kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Grums

Även lediga lägenheter i Grums går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Grums.

Fastigheter och fastighetsbolag i Grums

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Grums. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Grums.

Grums Husplåt, AB
Timmermansg. 5
664 23 GRUMS


Bofab Värmland AB
Sveag. 67
664 33 Grums


T Sandström AB
Sveag. 142
664 34 GRUMS


Utvecklingsbolaget I Grums AB
Nyängen grums
664 34 GRUMS


RigAB Fastigheter AB
Nyängsgatan
664 34 GRUMS


BRÅNE-ÅLVIKSVÄGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

Forsbergs Holding AB
KälkerudsvGrums Hyresbostäder AB
Åsg. 3


LÅNGSTA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Långsta Där Nole
664 91 GrumsJohgrum
070 - 874 07 41


Emseviks Fastighets AB
Långviken 22
664 91 GrumsSoni Invest AB
Nyängsg

Annons:

Detaljinformation om orten Grums - fastighetsdata

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånare: 5025, år 2010

Här hittar du mer information om Grums.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Grums. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.