Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Filipstad

Annons:
I orten Filipstad finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Filipstad som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Filipstad. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Filipstad rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Filipstad som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Filipstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Filipstad variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Filipstad eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Filipstad

För dig som letar efter lediga tomter i Filipstad kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Filipstad

Även lediga lägenheter i Filipstad går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Filipstad.

Fastigheter och fastighetsbolag i Filipstad

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Filipstad. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Filipstad.

Stiftelsen Filipstadsbostäder
Hantverksg. 22
682 31 Filipstad


Riksbyggen
Bagareg. 4
682 33 Filipstad


Wärmlansvärden AB
Spångbergsv. 17 C
682 31 Filipstad


Fastighetsforum Knut Karlsson KB
Malmg. 12
682 33 Filipstad


Saxå Bruk
Saxån Herrgården
682 92 FILIPSTAD


Jabi HB
Kungsg. 13
682 30 FILIPSTAD


Ryhed Fastigheter & Fritid, AB
Korsg. 25
682 32 FILIPSTAD


Saxå Golfklubb
Saxån
682 92 FILIPSTAD


Pålandsvägens Samfällighetsförening
Pålandsv. 87
682 34 FILIPSTADWärmlansvärden Filipstad AB
Spångbergsv

Annons:

Detaljinformation om orten Filipstad - fastighetsdata

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånare: 6022, år 2010

Här hittar du mer information om Filipstad.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Filipstad. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.