Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ekshärad

Annons:
I orten Ekshärad finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 19 olika företag inom fastigheter i Ekshärad som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ekshärad. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ekshärad rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ekshärad som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ekshärad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ekshärad variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ekshärad eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ekshärad

För dig som letar efter lediga tomter i Ekshärad kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ekshärad

Även lediga lägenheter i Ekshärad går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ekshärad.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ekshärad

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ekshärad. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ekshärad.

Skogsmäklarna i Värmland
Kjelléns v. 3
683 60 Ekshärad


Klarälvdalens Fastigheter i Ekshärad AB
Hästfallsv. 21
683 60 Ekshärad


Jäkel, Peter
Byn Byheden
683 62 Ekshärad


Anders Lindgren
Klarälvsv. 17
683 60 Ekshärad


Åtjärnsvägens Samfällighetsförening
Tallv. 3
683 60 EkshäradVedica Invest AB
Hjältin 1


Kulturhuset I Ekshärad KB
Hara Hagalund
683 62 Ekshärad


Håkans i Ekshärad
Klarälvsv. 13
683 60 Ekshärad


Acksjön-Aurena Vägsamfällighet
Tallv. 3
683 60 EkshäradNore-Flata Samfällighetsförening
NoreBasteruds Vägsamfällighet
BasterudYvonne Berglund Fastighetsförmedling
Torsbyv. 2


Indianbostäder AB
Norev. 7
683 60 EkshäradBrunnbergsvägens Vägsamfällighet
Tallv


Falks Vägmaskiner i Ekshärad AB
Björkv. 10
683 60 Ekshärad


Fuggeshedens Samfällighetsförening
Nore 10
683 61 EKSHÄRADAurén Invest AB
Granv. 18


Brunnbergsvägens Samfällighetsförening
Tallv. 3
683 60 Ekshärad


Fastighetsbolaget Sonebrink Ekshärad AB
N. Loffstrand Björkebo
683 62 Ekshärad

Annons:

Detaljinformation om orten Ekshärad - fastighetsdata

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånare: 1074, år 2010

Här hittar du mer information om Ekshärad.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ekshärad. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.