Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Deje

Annons:
I orten Deje finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 19 olika företag inom fastigheter i Deje som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Deje. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Deje rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Deje som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Deje hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Deje variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Deje eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Deje

För dig som letar efter lediga tomter i Deje kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Deje

Även lediga lägenheter i Deje går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Deje.

Fastigheter och fastighetsbolag i Deje

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Deje. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Deje.

Deje Verkstad AB
Tjärn 3
669 91 DEJE


SIM Reklam AB
Kvarnbråten 4
669 91 DEJE


Kompetensnavet AB
Orrv. 15
669 31 DEJEAldenfalks Fastighetsbolag HB
Bäckv


Stig J Bostads AB
Älvdalsv. 73
669 31 DEJEKB Fryken I Torsby
Nordsjötorp 9


Ricochet Expo AB
Kvarnbråten 4
669 91 DEJE


Fax Bostäder I Filipstad KB
Solhemsv. 14
669 30 DejeÅmnesjövägens Samfällighetsförening
Nordsjötorp 9


FAX Bostäder KB
Solhemsv. 14
669 30 Deje


P & C Gren Uthyrning
Industriv. 20
669 31 DEJERisbergsvägens Samfällighetsförening
Berg 7Conny Wenäll AB
älvdalsv


MolkolmsFastigheter AB
Nordsjötorp 9
669 92 Deje


Västra Örten AB
Nordsjötorp 9
669 92 DejeDömlevägen 2 AB
Kastanjev


Rekoby Fastigheter i Karlstad KB
Nordsjötorp 9
669 92 DejeSTRYBER AB
Nordsjötorp 10


Fax Bostäder I Filipstad AB
Solhemsv. 14
669 30 Deje

Annons:

Detaljinformation om orten Deje - fastighetsdata

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånare: 2742, år 2010

Här hittar du mer information om Deje.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Deje. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.