Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Arvika

Annons:
I orten Arvika finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Arvika som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Arvika. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Arvika rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Arvika som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Arvika hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Arvika variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Arvika eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Arvika

För dig som letar efter lediga tomter i Arvika kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Arvika

Även lediga lägenheter i Arvika går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Arvika.

Fastigheter och fastighetsbolag i Arvika

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Arvika. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Arvika.

Arvika Fastighets AB
Ö. Esplanaden 5
671 31 Arvika


Peab
Friskyttev. 2
671 34 ARVIKA


T D Golv AB
Säterig. 2
671 34 ARVIKA


Arvika Näringslivscentrum
Strandv. 2
671 51 Arvika


Nytomtastiftelsen
Fader Eriks v. 3
671 41 ARVIKA


Fjäderstad Förlag & Föremål
Parkg. 14
671 32 ARVIKA


Svensk Fastighetsförmedling i Arvika AB
Storg. 24 B
671 31 Arvika


Jmle Fastigheter AB
Jakobsg. 11 A
671 40 ArvikaFörvaltningsaktiebolaget Karneolen
HAGENS GÅRDSlomvattnets Vägsamfällighet
StålsbergaSvensk Fastighetsförmedling
ålgården

Annons:

Detaljinformation om orten Arvika - fastighetsdata

Arvika är en tätort i västra Värmland och centralort i Arvika kommun, Värmlands län. Arvika ligger vid sjön Glafsfjorden, som har sjöförbindelse till Vänern. Riksväg 61 passerar staden, liksom järnvägen mellan Laxå och Charlottenberg-Oslo, Värmlandsbanan (tidigare kallad Nordvästra stambanan). Avståndet till norska gränsen är 43 km.

Yta: 1 061,81 hektar
Invånare: 14244, år 2010

Här hittar du mer information om Arvika.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Arvika. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Värmland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.