Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vattholma

Annons:
I orten Vattholma finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Vattholma som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vattholma. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vattholma rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vattholma som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vattholma hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vattholma variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vattholma eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vattholma

För dig som letar efter lediga tomter i Vattholma kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vattholma

Även lediga lägenheter i Vattholma går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vattholma.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vattholma

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vattholma. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vattholma.

Malmvågen Fastigheter AB
Vattholma Villinge 107
743 92 VATTHOLMAWilhelm Von Essen
Lena


Vattholma Bruksgårds Samfälligh.För
Bruksgårdarna 30
743 50 VATTHOLMA

Annons:

Detaljinformation om orten Vattholma - fastighetsdata

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånare: 1427, år 2010

Här hittar du mer information om Vattholma.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vattholma. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.