Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vänge

Annons:
I orten Vänge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Vänge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vänge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vänge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vänge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vänge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vänge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vänge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vänge

För dig som letar efter lediga tomter i Vänge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vänge

Även lediga lägenheter i Vänge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vänge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vänge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vänge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vänge.

Smedstorps Samfällighetsförening
Vänge Smedstorp
740 20 VängeGöran Lennartsson Konsult
Svedbov


Svensk Fastighetsexploatering AB
Finnsta 228 D
740 20 VängeSkrikbackens Samfällighetsförening
TibbleJohansson Fastigheter AB
SvedbovAble AB
Vänge-källberga 62


Tjälinge-Blåbärsmossens Samfällighetsför
Tjälinge
740 20 VängeBorrsätra Samfällighetsförening
BrunnsgårdenGeneric Constructions Stockholm AB
Långmyran 443


Sören Janssons Åkeri
Parisvägen 1
740 20 Vänge


Mikael Hägg Entreprenad AB
Vangsby Ängsv. 1
740 20 Vänge


Lundby Samfällighetsförening
Kil 85
740 20 VängeBrunna Vägförening
Arkitektv


Bovarest Fastigheter AB
Ålands-västerby 306
740 20 VängeÅlands Kyrka-Överbo Samfällighetsförening
Gällsätra


Vänge Samfällighetsförening
Brunna Åkerv. 1
740 20 Vänge


Mh Entreprenad
Vangsby Ängsv. 1
740 20 Vänge

Annons:

Detaljinformation om orten Vänge - fastighetsdata

Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Yta: 78,13 hektar
Invånare: 1331, år 2010

Här hittar du mer information om Vänge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vänge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.