Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Uppsala

Annons:
I orten Uppsala finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Uppsala som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Uppsala. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Uppsala rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Uppsala som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Uppsala hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Uppsala variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Uppsala eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Uppsala

För dig som letar efter lediga tomter i Uppsala kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Uppsala

Även lediga lägenheter i Uppsala går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Uppsala.

Fastigheter och fastighetsbolag i Uppsala

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Uppsala. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Uppsala.

Riksmäklaren
Vaksalag. 5 Gränby Centrum
753 20 UPPSALA


Industrihus AB, Uppsala kommuns
Salag. 18 A
753 30 Uppsala


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Drottningg. 3
753 10 Uppsala


Uppsala Akademiförvaltning
018 - 471 75 00Upplands Boservice AB
Märstag. 4
753 23 Uppsala


Dufbäck & Co Fastighetsmäklare
Börjeg. 8
753 13 UPPSALA


Uppsalahem AB
S:t Persg. 28
751 04 UPPSALA


SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum
Hamnesplanaden 3
753 19 UPPSALA


Företagslokaler i Uppsala AB
Verkstadsg. 2
753 23 Uppsala


Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag
Valthornsv. 1 C
756 50 UPPSALA


Värderingsinstitutet & Löhman FastighetsKonsulter AB
Björkg. 73
753 23 Uppsala


BoMäklarna Törnblom & Hedenskog
Strandbodkilen 3
753 24 UPPSALA


SETUNE UPSALA AB
Björkgatan 73
753 23 Uppsala

Annons:

Detaljinformation om orten Uppsala - fastighetsdata

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånare: 140454, år 2010

Här hittar du mer information om Uppsala.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Uppsala. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.