Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tierp

Annons:
I orten Tierp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Tierp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tierp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tierp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tierp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tierp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tierp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tierp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tierp

För dig som letar efter lediga tomter i Tierp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tierp

Även lediga lägenheter i Tierp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tierp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tierp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tierp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tierp.

Fastighetsbyrån
Centralg. 18
815 38 TIERP


Tierp Boservice AB
Ostronv. 35 B
815 45 TIERP


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Centralplan 2 B
815 38 TIERP


Melins Cykel & Sport AB
Greveg. 27 A
815 40 Tierp


Tierps Kommunfastigheter AB
Centralg. 17
815 38 TIERP


Rama Fastigheter AB
Sveav. 25
815 40 Tierp

Annons:

Detaljinformation om orten Tierp - fastighetsdata

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånare: 5587, år 2010

Här hittar du mer information om Tierp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tierp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.