Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tärnsjö

Annons:
I orten Tärnsjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Tärnsjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tärnsjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tärnsjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tärnsjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tärnsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tärnsjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tärnsjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tärnsjö

För dig som letar efter lediga tomter i Tärnsjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tärnsjö

Även lediga lägenheter i Tärnsjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tärnsjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tärnsjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tärnsjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tärnsjö.

K-Bo Gross AB
Industriv. 1
740 45 TÄRNSJÖ


Stb Bygg AB
Östa 511
740 45 TÄRNSJÖ


Olas Fastighetsservice
Ulebo 209
740 45 TÄRNSJÖ


Tärnsjökorset AB
Värdshusv. 2
740 45 TÄRNSJÖ


Animalcompaniet
Hebron 219
740 45 TÄRNSJÖ


Absorbiz AB
Åby 502
740 45 TÄRNSJÖJägartorp Fastigheter AB
HolvastbyProgema Fastighets AB
Fabriksv. 7Tärnsjö Bostäder AB
Kapellv


Faster Veras Fastighetsförvaltning AB
Östa Byv. 79
740 45 TÄRNSJÖ

Annons:

Detaljinformation om orten Tärnsjö - fastighetsdata

Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Yta: 189,21 hektar
Invånare: 1221, år 2010

Här hittar du mer information om Tärnsjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tärnsjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.