Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Storvreta

Annons:
I orten Storvreta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Storvreta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Storvreta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Storvreta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Storvreta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Storvreta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Storvreta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Storvreta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Storvreta

För dig som letar efter lediga tomter i Storvreta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Storvreta

Även lediga lägenheter i Storvreta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Storvreta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Storvreta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Storvreta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Storvreta.

Hedbybe, AB
Markegångsv. 5 B
743 30 STORVRETA


Ängeby Gårdsprodukter
Ängeby
743 91 Storvreta


Norrstjärnans Samfällighetsförening
Stjärnv. 10
743 35 StorvretaÅke Anderssons Gräv
östa


Norrskenets Samfällighetsförening
Stjärnv. 12
743 35 StorvretaJan Eriks Tvärvägs Samfällighetsförening
Jan Eriks Tvärv. 16


KB Edsätra 37:1 I Fagerviken
Jan Eriks v. 10 B
743 30 STORVRETAJ Pettersson Fastighetstjänst
Vaxmyra


Årby Samfällighetsförening
Markegångsv. 52
743 30 STORVRETA


Södra Årby Samfällighetsförening
Markegångsv. 11 E
743 30 STORVRETAStorvreta Fastighetsägares Ek För
OrionvMånskenets Samfällighetsförening
Månskensv. 11Kso Tech KB
StubbåkersvElbe Fastighetsservice HB
ärentuna


Lyckebo Samfällighetsförening
Slöjmolnsv. 11
743 35 StorvretaLindholm, Anders
Hasselv


Regnbågens Samfällighetsförening
Åskmolnsv. 30 A
743 35 Storvreta

Annons:

Detaljinformation om orten Storvreta - fastighetsdata

Storvreta är en tätort i Uppsala kommun, 15 kilometer norr om Uppsala. Den är ett stationssamhälle vid Ostkustbanan och en förort till Uppsala. Orten ligger i Ärentuna socken. Storvreta är idag Uppsala kommuns tredje största tätort efter Uppsala och Sävja.

Yta: 303,88 hektar
Invånare: 6347, år 2010

Här hittar du mer information om Storvreta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Storvreta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.