Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skyttorp

Annons:
I orten Skyttorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Skyttorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skyttorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skyttorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skyttorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skyttorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skyttorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skyttorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skyttorp

För dig som letar efter lediga tomter i Skyttorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skyttorp

Även lediga lägenheter i Skyttorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skyttorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skyttorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skyttorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skyttorp.

Örkälla Samfällighetsförening
Örkälla 96
743 94 SKYTTORPÖrkälla-Spångbo Samfällighetsförening
Örkälla 90Jps Bud & Transport
Moränv


Kenneths Fastighet O Allservice AB
Tensta-knivsta 65
743 94 SKYTTORP


Knypplavägens Samfällighetsförening
Knypplanv. 16
743 94 SKYTTORPKungstomt Samfällighetsförening
Sjöängsv. 2

Annons:

Detaljinformation om orten Skyttorp - fastighetsdata

Skyttorp är en tätort längs ostkustbanan, 30 km norr om Uppsala längs väg 290 mot Österbybruk, i norra delen av Uppsala kommun. Namnet Skyttorp härrör troligen från 1600-talet då en person som kallades "Mats Skytt" var anställd som jägare vid Salsta.

Yta: 88,98 hektar
Invånare: 666, år 2010

Här hittar du mer information om Skyttorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skyttorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.