Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skutskär

Annons:
I orten Skutskär finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Skutskär som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skutskär. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skutskär rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skutskär som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skutskär hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skutskär variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skutskär eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skutskär

För dig som letar efter lediga tomter i Skutskär kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skutskär

Även lediga lägenheter i Skutskär går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skutskär.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skutskär

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skutskär. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skutskär.

Älvkarlebyhus AB
Hårstag. 3
814 30 Skutskär


Svensk Fastighetsförmedling
Centralg. 14 B
814 30 Skutskär


Olssons Rör Skutskär AB
Industrig. 9
814 41 Skutskär


Familjen Nyström AB
Tegelbruksv. 3
814 93 SKUTSKÄRKolåsens Vägförening
Trålv. 1Åkerlinds Förvaltnings AB
IndustrigLångsand-Gårdskärs Samfällighetsförening
HallonstigenPrintnav AB
Industrig


Folkets Hus Skutskär
Gävlev. 24
814 31 SKUTSKÄR


Skyhem AB
Reng. 9
814 40 SKUTSKÄRMur & Bygg i Skutskär AB
Hamnv


Sund Fastighet
Östra v. 15 E
814 32 Skutskär


Egon Sigfrid Engberg M.E.F.
Gårdskärsv. 68
814 93 SKUTSKÄR


Cachet KB

Nord Upplands Pellets
Gävlev. 40


Lt-Förvaltnings AB
Industrig. 6
814 41 Skutskär


Långsands Samfällighetsförening
Gnopslingan 256
814 93 SKUTSKÄR

Annons:

Detaljinformation om orten Skutskär - fastighetsdata

Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Yta: 735,31 hektar
Invånare: 6075, år 2010

Här hittar du mer information om Skutskär.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skutskär. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.