Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skokloster

Annons:
I orten Skokloster finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Skokloster som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skokloster. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skokloster rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skokloster som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skokloster hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skokloster variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skokloster eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skokloster

För dig som letar efter lediga tomter i Skokloster kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skokloster

Även lediga lägenheter i Skokloster går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skokloster.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skokloster

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skokloster. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skokloster.

73 Fastigheter AB
Kärrsångarv. 14
746 95 SkoklosterKyrkbyns Samfällighetsförening
Skoklosterv. 80Terrabus AB
Skoklosterv. 68


Mälarlund AB
Pukslagarens v. 18
746 96 SKOKLOSTERN Partner AB
Dammenleden 1


Slottsskogens Vägförening
Österkvarnsv.
746 96 SKOKLOSTERM2 Gruppen
Abbotv


Söderskogens Samfällighetsförening
Hummeldalsvägen 4
746 95 SkoklosterTrädgårds Akuten I Söderskogen
Kärrsångarv


Sfhf Idealbyns Samfälligh.Förening
Abbedissav. 22
746 95 SkoklosterBagarbo Samfällighetsförening
BergaPehrssons Idrottsförlag & Fastigheter
Brunnv


Slottskogens Samfällighetsförening
Kullav. 7
746 96 SKOKLOSTERKlosterhus AB
Abbotv


AB Halvön
Skoklosterv. 68
746 96 SKOKLOSTER


Görlunds Fastigheter, AB
Pukslagarens v. 18
746 96 SKOKLOSTER

Annons:

Detaljinformation om orten Skokloster - fastighetsdata

Skolklosters socken i Uppland ingick i Håbo härad, ingår sedan 1971 i Håbo kommun och motsvarar från 2016 Skoklosters distrikt. Tätorterna Slottsskogen och Söderskogen samt Skoklosters slott med sockenkyrkan Skoklosters kyrka ligger i socknen.

Yta: 26 km2
Invånare: 1742, år 2000

Här hittar du mer information om Skokloster.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skokloster. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.