Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skärplinge

Annons:
I orten Skärplinge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Skärplinge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skärplinge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skärplinge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skärplinge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skärplinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skärplinge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skärplinge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skärplinge

För dig som letar efter lediga tomter i Skärplinge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skärplinge

Även lediga lägenheter i Skärplinge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skärplinge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skärplinge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skärplinge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skärplinge.

Bygg & Bo AB
Humlegårdsv. 6
819 30 SKÄRPLINGE


Skärplinge Hus AB
Köpstav. 4
819 30 SKÄRPLINGE


Svenskärs Samfällighetsförening
Svenskär 101
819 61 SKÄRPLINGESkärplinge Fastighetsförvaltning AB
SalbergavHållstrand Jansson Fastigheter AB
Lillgärdsv. 10Åkerby Samfällighetsförening
ÅkerbyStorm I Öregrund AB
Köpstav


Grönö Samfällighetsförening
Grönö 314
819 61 SKÄRPLINGEÅkerby Bygatas Samfällighetsförening
Åkerby 268Deremars Fastighet AB
Ol


Meldgaard Fastighetsbyrå AB
Tierpsv. 4
819 30 SKÄRPLINGE


Erek Fastigheter AB
Salbergav. 5
819 30 SKÄRPLINGE


Gällbo Samfällighetsförening
Gällbo 225
819 61 SKÄRPLINGEÖsteränge Vägsamfällighet
österänge

Annons:

Detaljinformation om orten Skärplinge - fastighetsdata

Skärplinge är en tätort i Tierps kommun. Strömarån flyter genom samhället. Riksväg 76 mellan Gävle och Östhammar passerar rakt genom samhället och delar det i två delar. Skärplinge omtalas första gången i markgäldsförteckningen 1312 ('de Skærplinge') med 29 skattskyldiga hushåll.

Yta: 95,08 hektar
Invånare: 673, år 2010

Här hittar du mer information om Skärplinge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skärplinge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.