Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Östhammar

Annons:
I orten Östhammar finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Östhammar som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Östhammar. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Östhammar rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Östhammar som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Östhammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Östhammar variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Östhammar eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Östhammar

För dig som letar efter lediga tomter i Östhammar kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Östhammar

Även lediga lägenheter i Östhammar går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Östhammar.

Fastigheter och fastighetsbolag i Östhammar

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Östhammar. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Östhammar.

Fastighetsbyrån
Drottningg. 7
742 31 ÖSTHAMMAR


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Rådhusg. 4 A
742 31 ÖSTHAMMAR


Östhammar Bil och Motor
Fabriksv. 10
742 34 östhammar


Johanssons Gårdshotell
Kyrkog. 4
742 32 östhammar


Iss Facility Services AB
FORSMARKSVERKEN
742 03 östhammar

Annons:

Detaljinformation om orten Östhammar - fastighetsdata

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånare: 4534, år 2010

Här hittar du mer information om Östhammar.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Östhammar. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.