Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Östervåla

Annons:
I orten Östervåla finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Östervåla som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Östervåla. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Östervåla rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Östervåla som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Östervåla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Östervåla variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Östervåla eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Östervåla

För dig som letar efter lediga tomter i Östervåla kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Östervåla

Även lediga lägenheter i Östervåla går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Östervåla.

Fastigheter och fastighetsbolag i Östervåla

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Östervåla. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Östervåla.

Bjurvalla Bostäder AB
Bjurvalla 243
740 46 ÖSTERVÅLAGysingebostäder AB
Hovbergav


Fredsbacken AB
Huggle 333
740 46 ÖSTERVÅLAFöretagshuset Dalvägen i Östervåla AB
Dalv


Drömmen Om Smedsbo AB
Norrsälja
740 46 ÖSTERVÅLANyskogsvägens Samfällighetsförening
SkogboKalles Fastighetsservice
Åbyv. 26


Mäklarcentrum Rolf Larsson AB
St. Torget 4
740 46 ÖSTERVÅLA


Wåhlén, Anna
Villag. 17
740 46 ÖSTERVÅLA


Kaax
Lindsbro 639
740 46 ÖSTERVÅLA


Pär-Inge Larsson AB
Gräsbov. 1
740 46 ÖSTERVÅLAA & A Fastighetsförvaltning
StämjärnsvÅkerby Samfällighetsförening
ÅkerbyBygg-Sven I Östervåla Fastighets AB
Dalv


Upplanda Samfällighetsförening
Upplanda 366
740 46 ÖSTERVÅLALars-Erik Eriksson
Telegatan

Annons:

Detaljinformation om orten Östervåla - fastighetsdata

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånare: 1595, år 2010

Här hittar du mer information om Östervåla.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Östervåla. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.