Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Österbybruk

Annons:
I orten Österbybruk finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Österbybruk som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Österbybruk. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Österbybruk rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Österbybruk som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Österbybruk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Österbybruk variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Österbybruk eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Österbybruk

För dig som letar efter lediga tomter i Österbybruk kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Österbybruk

Även lediga lägenheter i Österbybruk går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Österbybruk.

Fastigheter och fastighetsbolag i Österbybruk

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Österbybruk. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Österbybruk.

AB Wallins Bygg- & Industrimontage
Storrymningsv. 8
748 30 österbybruk


Gert Eriksson

Vaktmästarexp
Harviksv. 1


Buddby Samfällighetsförening
Buddby 3460
748 93 ÖSTERBYBRUKJalt AB
Åby 152


Eriksson, Gert
Pesarby 125
748 93 ÖSTERBYBRUK


Dannemora Maskin & Montageservice AB
Karl Kihlboms v. 13
748 30 österbybruk


Vit Måleri & Bygg, AB
Mumsarby 134
748 93 ÖSTERBYBRUK


Vavds Samfällighetsför
Karl Kihlboms v. 11
748 30 österbybrukVontis Bygg AB
Arvid Lindmans v. 1


Films Samfällighetsför.

Valonfastigheter AB


Annons:

Detaljinformation om orten Österbybruk - fastighetsdata

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånare: 2272, år 2010

Här hittar du mer information om Österbybruk.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Österbybruk. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.