Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Örsundsbro

Annons:
I orten Örsundsbro finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Örsundsbro som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Örsundsbro. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Örsundsbro rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Örsundsbro som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Örsundsbro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Örsundsbro variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Örsundsbro eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Örsundsbro

För dig som letar efter lediga tomter i Örsundsbro kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Örsundsbro

Även lediga lägenheter i Örsundsbro går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Örsundsbro.

Fastigheter och fastighetsbolag i Örsundsbro

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Örsundsbro. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Örsundsbro.

Säbyängsvägens Samfällighetsförening
Gryta-säby 8
749 63 örsundsbroAdando Verksamhetsutvecklarna AB
VillavJ.A Hovbergs
Gryta


JW Byggkonsult AB
Skogsv. 1
749 61 örsundsbro


Dammkärrets Samfällighetsföreing
Åsv. 11
749 63 örsundsbro


Lindborgs Förvaltning I Mälardalen AB
Fröslunda Varsta 18
749 62 ÖRSUNDSBROB Kumlins Fastighets AB
Industriv


Björktorps Samfällighetsförening
Aspv. 9
749 63 örsundsbroDaniel & Inga-Lill
Enköpingsv. 23Järnlodet Friibergh AB
KullaCasso AB
GirestaHässle-Eriksdals Vägsamfällighetsförening
Fittja


TIBI Fastigheter AB
Mistelv. 22
749 61 örsundsbro


Grass Fastigheter, AB
Industriv. 18
749 60 ÖRSUNDSBRO


H Estate AB
Enköpingsv. 11
749 60 ÖRSUNDSBRO


Vinterledets Samfällighetsförening
Nysätra herrymningen
749 63 örsundsbroUlla Eriksson
Fittja

Annons:

Detaljinformation om orten Örsundsbro - fastighetsdata

Örsundsbro är en tätort i Enköpings kommun i Uppland, vid riksväg 55 cirka 20 km nordost om Enköping. Orten delas av Örsundaån i en sydlig och en nordlig del. I ån går gränsen mellan Gryta och Fröslunda socknar, tillika gränsen mellan gamla Hagunda och Lagunda härader och före detta landskommuner.

Yta: 164,68 hektar
Invånare: 1813, år 2010

Här hittar du mer information om Örsundsbro.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Örsundsbro. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.