Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Öregrund

Annons:
I orten Öregrund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Öregrund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Öregrund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Öregrund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Öregrund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Öregrund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Öregrund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Öregrund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Öregrund

För dig som letar efter lediga tomter i Öregrund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Öregrund

Även lediga lägenheter i Öregrund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Öregrund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Öregrund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Öregrund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Öregrund.

Grepen Marin AB
Kärrdalsv. 23
742 43 öregrund


Fastighetsbolaget Östhammar Öregrund 8:19 AB
Västerg. 65
742 42 ÖREGRUNDGräsö Fastigheter AB
VarvsvFastighetsmäklare Axel Holmgrens Efterträdare He
S


Igelns Samfällighetsförening
Vales v. 15
742 41 öregrundÖregrunds Södra Vägförening
Furuskärsvägen


Öregrund-Gräsö Fastighetsbyrå
Rådhusg. 15
742 42 ÖREGRUND


Vaktmästarexp
Jungmansg. 24
742 41 öregrund


Investergatan 2 AB
Västerg. 2 A
742 42 ÖREGRUND


Sommarkvarteret AB
Gellmansg. 27
742 41 öregrundSjömärket Öregrund AB
LånggHans-Allan & Susanne Förvaltning AB
StrandgÖregrunds Båtförvaring AB
VarvsvSvensk Fastighetsförmedling
Rådhusg


Regab Förvaltning AB
Långg. 67 B
742 42 ÖREGRUND


Öregrund - Gräsö Fastighetsbyrå
Furuskärsv. 49
742 43 öregrund

Annons:

Detaljinformation om orten Öregrund - fastighetsdata

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånare: 1555, år 2010

Här hittar du mer information om Öregrund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Öregrund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.