Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Örbyhus

Annons:
I orten Örbyhus finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Örbyhus som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Örbyhus. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Örbyhus rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Örbyhus som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Örbyhus hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Örbyhus variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Örbyhus eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Örbyhus

För dig som letar efter lediga tomter i Örbyhus kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Örbyhus

Även lediga lägenheter i Örbyhus går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Örbyhus.

Fastigheter och fastighetsbolag i Örbyhus

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Örbyhus. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Örbyhus.

Hambergs i Vendel AB
070 - 537 72 60Örbyhus Gods AB
0295 - 101 84Ekstav Anders För Fastigheten Kläringe 2:1
Kläringe
748 95 ÖRBYHUS


Lkw:S Maskiner AB
Kläringe 210
748 95 ÖRBYHUSSkärvagsvallens Samfällighetsförening
Upplanda


HB Träsängen

Fillsarby 4:8 och 4:9
Mänstav. 90Bergströms Alltjänst
Ål 122


Tobo/Örbyhus Ff
Idrottsv.
748 42 ÖRBYHUSFastighetsmäklare S-G Lundin
Täbo 155


Daliabygg & Fastighetsservice, AB
Dannemorav. 26
748 42 ÖRBYHUS


Ekö Åkeri HB
Tegelsmorav. 32
748 42 ÖRBYHUS


T. Blomquist Plåt & Fastighet AB
Alv. 10
748 42 ÖRBYHUS


Peter Eriksson Handel
Gundbo 101
748 95 ÖRBYHUS


Fastighets AB Stenberget
Holvarbo 304
748 95 ÖRBYHUS


Hambergs I Vendel AB
Husby
748 95 ÖRBYHUSP Holmqvist Alltjänst AB
Vendelv

Annons:

Detaljinformation om orten Örbyhus - fastighetsdata

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Yta: 158,02 hektar
Invånare: 1984, år 2010

Här hittar du mer information om Örbyhus.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Örbyhus. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.