Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Månkarbo

Annons:
I orten Månkarbo finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Månkarbo som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Månkarbo. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Månkarbo rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Månkarbo som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Månkarbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Månkarbo variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Månkarbo eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Månkarbo

För dig som letar efter lediga tomter i Månkarbo kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Månkarbo

Även lediga lägenheter i Månkarbo går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Månkarbo.

Fastigheter och fastighetsbolag i Månkarbo

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Månkarbo. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Månkarbo.

BOEMA Fastighetsservice AB
Ubblixbo 120
815 95 Månkarbo


Arnesson Fastighet HB
Åsv. 9
815 69 MÅNKARBO

Annons:

Detaljinformation om orten Månkarbo - fastighetsdata

Månkarbo är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Orten ligger cirka 12 km söder om Tierp och 20 kilometer norr om Björklinge i Uppsala kommun. Den gamla E4:an (Länsväg C 600) går genom orten som är belägen ett par kilometer väster om den nuvarande E4 som är motorväg.

Yta: 91,21 hektar
Invånare: 666, år 2010

Här hittar du mer information om Månkarbo.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Månkarbo. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.