Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Knutby

Annons:
I orten Knutby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Knutby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Knutby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Knutby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Knutby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Knutby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Knutby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Knutby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Knutby

För dig som letar efter lediga tomter i Knutby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Knutby

Även lediga lägenheter i Knutby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Knutby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Knutby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Knutby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Knutby.

Burvik Tomt AB
Burvik
740 12 KNUTBY


Ingeborgsby Samfällighetsförening
Ingeborgsby 42
740 12 KNUTBYKnarrarnäs Parkerings Samfällighetsförening
BofinkensGränsta Lokal och Konferens AB
Gränsta 319


Gränsta Förvaltning AB
Gränsta 319
740 12 KNUTBYIngeborgsby Väg Samfällighetsfören.
Ingeborgsby 42JMT-Fastighets AB
SotterGränstaholm AB
Gränsta 207


Roger Göran Arne Norelius
Knutby-ekeby Säteri 6
740 12 KNUTBY

Annons:

Detaljinformation om orten Knutby - fastighetsdata

Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Yta: 54,87 hektar
Invånare: 564, år 2010

Här hittar du mer information om Knutby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Knutby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.