Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Knivsta

Annons:
I orten Knivsta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Knivsta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Knivsta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Knivsta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Knivsta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Knivsta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Knivsta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Knivsta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Knivsta

För dig som letar efter lediga tomter i Knivsta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Knivsta

Även lediga lägenheter i Knivsta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Knivsta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Knivsta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Knivsta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Knivsta.

Alsike Fastighets AB
Centralv. 18
741 40 Knivsta


KnivstaMäklaren
018 - 38 13 20Alsike Rör & VVS, HB
Boängsv. 54
741 92 KNIVSTA


Alsike Snickerifabrik AB
Björkkällev. 44
741 92 KNIVSTA


Arento AB
Förrådsv. 23
741 30 KNIVSTA


Skuggans Samfällighetsförening
Skuggan 1
KnivstaFagerviks Samfällighetsförening
FagervikKnivsta Hermans Maskin AB
Oxhagen


R & B Logistik AB
Ledinge
741 90 KNIVSTA


Westberg Bygg&Fastighets, AB
Husby By 107
741 95 Knivsta


Aktiv Förvaltning Vikström AB
Rubanksg. 4
741 71 Knivsta


Långhundra Samfällighetsförening
Grindstugev. 12
741 95 Knivsta

Annons:

Detaljinformation om orten Knivsta - fastighetsdata

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånare: 7081, år 2010

Här hittar du mer information om Knivsta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Knivsta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.