Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Karlholmsbruk

Annons:
I orten Karlholmsbruk finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Karlholmsbruk som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Karlholmsbruk. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Karlholmsbruk rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Karlholmsbruk som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Karlholmsbruk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Karlholmsbruk variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Karlholmsbruk eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Karlholmsbruk

För dig som letar efter lediga tomter i Karlholmsbruk kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Karlholmsbruk

Även lediga lägenheter i Karlholmsbruk går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Karlholmsbruk.

Fastigheter och fastighetsbolag i Karlholmsbruk

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Karlholmsbruk. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Karlholmsbruk.

Sandby Samfällighetsförening
Sandby 303
819 62 KARLHOLMSBRUKKarlholms Fastighetsförvaltning AB
Lancashirev. 30


Sandby Skrot Och Metall
Sandby 316
819 62 KARLHOLMSBRUK


Tämnaråns-Sandbyåns Bevattningssamfällighetsför
Näs
819 62 KARLHOLMSBRUKÖstergärdsvägens Samfällighetsför
Snatraby 126Kjell Andersson Idéutveckling KB
Snatra


Finnerångers Samfällighetsförening
Lämpersbo
819 62 KARLHOLMSBRUKKarlholm Utveckling KB
Lancashirev. 30Juhmper Fastighetsutveckling AB
Furug

Annons:

Detaljinformation om orten Karlholmsbruk - fastighetsdata

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånare: 1150, år 2010

Här hittar du mer information om Karlholmsbruk.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Karlholmsbruk. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.