Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Järlåsa

Annons:
I orten Järlåsa finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Järlåsa som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Järlåsa. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Järlåsa rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Järlåsa som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Järlåsa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Järlåsa variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Järlåsa eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Järlåsa

För dig som letar efter lediga tomter i Järlåsa kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Järlåsa

Även lediga lägenheter i Järlåsa går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Järlåsa.

Fastigheter och fastighetsbolag i Järlåsa

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Järlåsa. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Järlåsa.

BLACKSTAVALLS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

Vackerå - Lindstavägens Samfällighetsförening
LindstaJärlåsa Vägförening
SkånskaBREDSJÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
BredsjöRosenbacka Samfällighetsförening
Rosenbackav


Blackbo Bygg AB
Blackbo 27
744 97 JärlåsaLindfalk Fastigheter & Allservice
Järvstigen


Axtorps Vägförening
Axtorp
JÄRLÅSAÖstfora Samfällighetsförening
östforaJärlåsa Dalkarsbo 1:2 Mfl Dikningsf Samf För
JärlåsaFribergavägens Samfällighetsförening
SkinnarslättenOrdeus Anette, Ekonomi
Järlåsa-dalkarlsbo 8


Ajko Entreprenad I Dalkarlsbo KB
Järlåsa-dalkarlsbo 8
744 97 Järlåsa

Annons:

Detaljinformation om orten Järlåsa - fastighetsdata

Järlåsa är en tätort i Järlåsa socken, Uppsala kommun. Järlåsa kyrkby, som småort namnsatt till Järlåsa, med Järlåsa kyrka ligger cirka 3 km norr om Järlåsa.

Yta: 56,67 hektar
Invånare: 493, år 2010

Här hittar du mer information om Järlåsa.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Järlåsa. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.