Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hargshamn

Annons:
I orten Hargshamn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Hargshamn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hargshamn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hargshamn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hargshamn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hargshamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hargshamn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hargshamn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hargshamn

För dig som letar efter lediga tomter i Hargshamn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hargshamn

Även lediga lägenheter i Hargshamn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hargshamn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hargshamn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hargshamn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hargshamn.

Delka Förvaltning AB
Sanda 206
742 95 HargshamnJonas och Inta Mårtensson Water And Environment
Solgårdsv. 1


Östhammars Golv & Fastigheter AB
Stockby 119
742 95 HargshamnÖstergårdens Måleri & Chaufförstjänst
Moxboda


Christineholms Egendom AB
Harg
742 95 HargshamnHargs Bruk AB
Harg 401

Annons:

Detaljinformation om orten Hargshamn - fastighetsdata

Hargshamn är en tätort i Östhammars kommun belägen vid Galtfjärden. Hamnen har varit i drift sedan 1600-talet. Hamnen var då exporthamn för stångjärn från Hargs bruk.

Yta: 81 hektar
Invånare: 312, år 2010

Här hittar du mer information om Hargshamn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hargshamn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.