Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hållnäs

Annons:
I orten Hållnäs finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Hållnäs som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hållnäs. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hållnäs rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hållnäs som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hållnäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hållnäs variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hållnäs eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hållnäs

För dig som letar efter lediga tomter i Hållnäs kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hållnäs

Även lediga lägenheter i Hållnäs går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hållnäs.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hållnäs

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hållnäs. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hållnäs.

Hållnäs Konstkoloni HB
Hållen 429
819 64 HållnäsÄngskärs-Skatens Fiskehamnsför. Upa
Bröderna Persson
Kussil


Enbo Motor
Edvalla Edvallav. 22
819 64 Hållnäs


Gammelkolningens Samfällighetför
Edvalla 4322
819 64 HållnäsSLADA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
SladaHåkan Andersson Entreprenad AB
Edsätra


Vedlösa Vägsamfällighet
Storsten 111
819 64 HållnäsLars Åke Årman
Gudinge 365


Edsätra El- Och Fastighetstjänst
Edsätra 305
819 63 HÅLLNÄS

Annons:

Detaljinformation om orten Hållnäs - fastighetsdata

Edvalla (Hållnäs) är kyrkbyn i Hållnäs socken i Tierps kommun i Uppland. Statistiska centralbyrån klassar orten som småort under namnet Hållnäs. Här ligger Hållnäs kyrka.

Yta: 39 hektar
Invånare: 87, år 2010

Här hittar du mer information om Hållnäs.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hållnäs. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.