Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Häggeby

Annons:
I orten Häggeby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Häggeby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Häggeby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Häggeby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Häggeby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Häggeby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Häggeby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Häggeby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Häggeby

För dig som letar efter lediga tomter i Häggeby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Häggeby

Även lediga lägenheter i Häggeby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Häggeby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Häggeby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Häggeby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Häggeby.

Häggeby Västra Väg Samf
Hasslav. 4
746 94 HÄGGEBYJeanette Magnusson
Häggeby


D. Carlberg & Son Intressenter AB
Häggebylundsv. 15
746 94 HÄGGEBY


Rölunda Invest AB
Rölunda gårds väg
746 94 HÄGGEBYWärsta Trading AB
Gårdavägen


Stefan Carlsson M.E.F.
Måttans Byv. 4
746 94 HÄGGEBY


Acrid Bygg & Fastighet AB
Slottsskogsleden 11
746 94 HÄGGEBY

Annons:

Detaljinformation om orten Häggeby - fastighetsdata

Häggeby är en by och småort i Skuttunge socken, Uppsala kommun. Bebyggelsen i anslutning till Björklingeån ingår i Björklinges tätortsavgränsning. Den västra delen av bebyggelsen ingår sedan 2000 ett fritidshusområde och sedan 2005 också inom en småort.

Yta: 29 hektar
Invånare: 101, år 2010

Här hittar du mer information om Häggeby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Häggeby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.