Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Grillby

Annons:
I orten Grillby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Grillby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Grillby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Grillby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Grillby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Grillby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Grillby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Grillby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Grillby

För dig som letar efter lediga tomter i Grillby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Grillby

Även lediga lägenheter i Grillby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Grillby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Grillby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Grillby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Grillby.

Möbler och Ting
Litslena Skäggesta Gård 1
749 51 GRILLBY


Ackurat Projekt
Löt Ågersta 2
749 51 GRILLBY


Ingrid Anna Kristina Bergström
Hacksta Hälgesta 2
749 51 GRILLBY


Stiftelsen Heliga Philothei Ortodoxa Kloster
Villberga-backa 13
749 51 GRILLBYVCT Förvaltning AB
Vällingev. 16


Lena Myrsten AB
Litslena Tyresta 1
749 51 GRILLBY


Stark Invest AB
Löt Ramby 20
749 51 GRILLBYSven Sundberg Fastigheter AB
Hacksta Unnesta 17Esslab Fastigheter AB
Biblioteksg. 6


Save & Gain AB
Länsv. 9
749 52 GrillbyPs Bygg AB
VillbergaRucus AB
Boglösa


Blåmyran I Enköping AB
Löt Bäddarö Gård 1
749 51 GRILLBY


Esslab Fastigheter AB
Biblioteksg. 6
749 52 Grillby


Torö Förrådstjänst KB
Villag. 38
749 52 GrillbyRovab Fastighet Och Lantbruk AB
Löt


Jla Bygg och Fastighet, AB
Hacksta Unnesta 15
749 51 GRILLBY

Annons:

Detaljinformation om orten Grillby - fastighetsdata

Grillby är en tätort i Enköpings kommun, ungefär 12 kilometer öster om Enköping. Orten ligger i anslutning till E 18. I Grillby finns en mataffär, Pinos värdshus och en pizzeria. I före detta stationshuset finns även en byggnadsvårdsbutik och möbeltapetserare.

Yta: 85,42 hektar
Invånare: 972, år 2010

Här hittar du mer information om Grillby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Grillby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.