Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Gimo

Annons:
I orten Gimo finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Gimo som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Gimo. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Gimo rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Gimo som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Gimo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Gimo variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Gimo eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Gimo

För dig som letar efter lediga tomter i Gimo kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Gimo

Även lediga lägenheter i Gimo går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Gimo.

Fastigheter och fastighetsbolag i Gimo

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Gimo. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Gimo.

Östhammarshem
Vattentornet 1
747 43 GIMO


HSB i Gimo
Stationsg. 2
747 44 Gimo


FastighetsAB i Lönhult
Långg. 42
747 43 GIMOBoritas InvestmentAB Miklagård
LystaUtanede Bysamfällighet
Utanede 4191Hjk Rental AB
Gimo Torg 5Flymyra-Ramhälls Samfällighetsförening
Lysta 132Gimo Industricenter KB
Lilldammsv


Nedre Olandsåns Vattenledningsföretag
Däcksta
747 95 GimoRörmyrvägens Samfällighetsförening
RovsättraGimo Ventilationsteknik AB
LystaStenhusgatan Samfällighetsför
Stenhusg. 24Lyktan i Gimo
Hyttg


Mj Gräsö Holding AB
Skolg. 8
747 41 GIMO

Annons:

Detaljinformation om orten Gimo - fastighetsdata

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånare: 2688, år 2010

Här hittar du mer information om Gimo.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Gimo. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.