Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Fjärdhundra

Annons:
I orten Fjärdhundra finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Fjärdhundra som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Fjärdhundra. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Fjärdhundra rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Fjärdhundra som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Fjärdhundra hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Fjärdhundra variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Fjärdhundra eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Fjärdhundra

För dig som letar efter lediga tomter i Fjärdhundra kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Fjärdhundra

Även lediga lägenheter i Fjärdhundra går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Fjärdhundra.

Fastigheter och fastighetsbolag i Fjärdhundra

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Fjärdhundra. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Fjärdhundra.

Törnbergs VVS Fastighetsservice
Torstuna Holmsta 3
749 72 Fjärdhundra


Refvelsta Godsförvaltning AB
Altuna göksbo
749 71 FJÄRDHUNDRA


Fastighetsbyrån Swedbank
Altuna-fröslunda 25
749 71 FJÄRDHUNDRA


Gammelgården 2:1
Frösthult Gästre 1
749 72 FjärdhundraKatrinedals Väg Samf
Simtuna Gammelgården 1European Auto Parts I Sverige AB
Karlebyv. 30Hans Karlsson Uppland AB
Simtuna Berga 10Berta Monica Wessberg M.E.F.
Torstuna


Härfsta Gård
Simtuna Härvsta 2
749 71 FJÄRDHUNDRALägenhetsförmedling Sverige AB
Simtuna-råby 6Fastighetsbolaget Malmgården
Kyrkmalmsv. 46Heby 3:1
Simtuna Heby 6


D.Lindbergs Entreprenad
Simtuna-skensta 5
749 72 Fjärdhundra


Stig Nyberg
Torstuna Vappeby 5
749 72 Fjärdhundra


Our Future Solution AB
Änderstav. 33
749 70 Fjärdhundra


Larsbo Samfällighetsförening
Storskogsv. 17
749 72 Fjärdhundra


HG:s Traktortjänst
Simtuna Västervad 18
749 71 FJÄRDHUNDRA

Annons:

Detaljinformation om orten Fjärdhundra - fastighetsdata

Fjärdhundra är en tätort i Enköpings kommun i Uppsala län. Orten ligger i Simtuna socken cirka 18 kilometer nordväst om Enköping invid riksväg 70 samt länsväg 254. Väster om tätorten ligger Simtuna kyrka.

Yta: 108,35 hektar
Invånare: 951, år 2010

Här hittar du mer information om Fjärdhundra.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Fjärdhundra. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.