Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Enköping

Annons:
I orten Enköping finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Enköping som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Enköping. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Enköping rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Enköping som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Enköping hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Enköping variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Enköping eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Enköping

För dig som letar efter lediga tomter i Enköping kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Enköping

Även lediga lägenheter i Enköping går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Enköping.

Fastigheter och fastighetsbolag i Enköping

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Enköping. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Enköping.

Upplands Boservice AB
Ågatan 5
749 35 ENKÖPING


Mäklarhuset
Kyrkog. 12
745 31 ENKÖPING


Rickling Fastigheter, Kjell
0171 - 316 88Riksbyggen
Källg. 9
749 35 ENKÖPING


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Kungsg. 28
745 31 ENKÖPING


Mäklarringen
Kyrkog. 20
745 31 ENKÖPING


Tandläkare Lena Hansson-Werner
Kristinag. 20
745 30 Enköping


Grönsöö Säteri AB
Kungs-husby grönsö slott
745 99 ENKÖPING

Annons:

Detaljinformation om orten Enköping - fastighetsdata

Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Enköping är beläget vid motorvägen E18 och Mälarbanan vid Mälarens norra strand. Enköpingsån rinner genom orten. Enköpings slogan Sveriges närmaste stad myntades 1965 av reklamchef vid Bahco, Bertil Danielsson.

Yta: 1 066,70 hektar
Invånare: 21121, år 2010

Här hittar du mer information om Enköping.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Enköping. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.