Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ekolsund

Annons:
I orten Ekolsund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Ekolsund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ekolsund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ekolsund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ekolsund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ekolsund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ekolsund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ekolsund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ekolsund

För dig som letar efter lediga tomter i Ekolsund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ekolsund

Även lediga lägenheter i Ekolsund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ekolsund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ekolsund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ekolsund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ekolsund.

Gz Alltjänst AB
Husby-sjutolft Verkesta 12
749 50 EkolsundHammarsudds Fastighetsservice AB
Uddv


Raija Ohlin Fastigheter
Strömsäng
749 50 Ekolsund


Blänkebo Gård
Litslena-hällby 19
749 50 EkolsundÅhuset Data i Västerås AB
Sjöv. 21


Förvaltningsbolaget Ekolsunds Slottswärdshus AB
HUSBY-SJUTOLFT EKOLSUNDS SLOTT
749 50 Ekolsund


Hammarsudd Tomtägarförening
Uddv. 16
749 50 Ekolsund


Per Robertson
Husby-sjutolft Hårby 7
749 50 Ekolsund


Hammarsudds Samfällighetsförening
Uddv. 16
749 50 EkolsundPlogell Rydbeck AB
Husby-sjutolfts-nibble 4Brukets Vägsamfällighet
Husby-sjutolft Ekolsund 54Lundgren & Pettersson Fastighets AB
Husby

Annons:

Detaljinformation om orten Ekolsund - fastighetsdata

Ekolsund är en småort i Enköpings kommun, belägen mellan Enköping och Bålsta i Husby-Sjutolfts socken vid Ekolsundsviken. Orten har fått sitt namn efter viken Ekoln som tidigare hade ett utlopp i övriga Mälaren här. Landhöjningen har dock gjort att sundet försvunnit.

Yta: 25 hektar
Invånare: 79, år 2010

Här hittar du mer information om Ekolsund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ekolsund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.